CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 27 januari 2010

Jag är kär


Kolla vilka underbara garn jag fick av min hemlis idag. Jag vill göra hundra olika saker av dom 3 översta garnerna så det kommer bli riktigt svårt att bestämma vad det ska bli. Tänk vilken ljuvlig sjal det skulle bli av dom, eller benvärmare, eller vantar, eller... elller... eller... det andra melerade garnet går ju att kombinera med de 3 andra så det kan ju faktiskt bli precis vad som helst. Och vilken tajming att paketet kom just idag, jag hade tänkt gå in på syssla-butiken och köpa strumpstickor men jag orkade inte för jag är så förkyld - i paketet låg precis sådana som jag tänkte köpa!! haha du underbara hemlis!! Det känns som du skulle kunna vara en väldigt nära vän, du verkar läsa mig som en öppen bok, vad häftigt att du har prickat in precis det jag gillar i dina 2 paket. Ett jättetrevligt brev fick jag oxå, du verkar vara en väldigt mysig person, vänlig och rar. När jag kommer på vem du är så kommer jag def följa din blogg!! Jag menar, en person som förstår mig till punkt och pricka släpper man ju inte hur som helst ;)
Jag är jätteförkyld, har varit ett bra tag, jag har inte ens orkat virka - det betyder ju att jag är riktigt dålig *s* men jag har gjort något varv här och var på strumporna jag stickar till lilla dottern. Jag har en färdig och håller på med resåren på andra, är strax färdig med denna. Dom blir jättefina tycker jag men det tar ju lite tid eftersom jag inte är en van strumpsticke-stickare. Hällösa blir dom oxå eftersom jag inte kan sticka hälar...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gud vad kul när det stämmer så bra mellan personer som ej känner varandra...du kommer säkert att hitta på nått fint med de fina garnerna! Önskar att jag också kunde sticka och virka...men icke då! Tålamodet finns inte...

Är allt bra med er? Var såååå länge sedan jag såg till el hörde nått i från dig! Tråkigt att jämtlandstråden på fl inte fungerade=( Kram Cissi (arctura)

Anonym sa...

Så roligt att jag prickade rätt igen!! Det är så kul att göra dig glad! Ska bli skoj att se vad du hittar på med garnerna!
Du får leta runt lite bland bloggar, som jag sa så har vi några gemensamma blogg-vänner, så någonstans bland alla bloggar hittar du mig nog. :))

"the-Cat-in-the-Yarn" sa...

Vilka härliga sjalar!
Du har en award att hämta från min blogg. Tack för inspirationerna på din blogg.