CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

söndag 7 mars 2010

Vinnare är!!!

Efter gammal hederlig lottdragning (skrev nr efter inkommande kommentarer - om ni fattar hur jag menar *s*, vek ihop lapparna, skakade om, drog) så blev vinnare *tadaaaaam*

http://lundqvistara.blogspot.com/

maila mig på jessica.lundquist@hotmail.com så kommer stickorna på posten. Vad roligt att ni var några som ville prova lyckan =)

fredag 5 mars 2010

Ett jättefint paket


Väntade på mig på posten idag, ett långväga!! ända från Finland!! Tack så hemskt mycket Jeanette för de fina garnerna och goda teet, har smakat det redan =) Vet redan vad jag ska virka av garnerna :p Ska genast kolla in din blogg!! Tack än en gång!!! kolla in hos jeanette http://patchespiecesandme.blogspot.com/

onsdag 3 mars 2010

De fina garnerna från hemlispaketet


Här är en bild på de otroligt fina garnerna, chokladen har jag hunnit äta upp *s* av de läckra härvorna var det 4 st, nystade upp en för jag ville provsticka lite med det. Bara för att känna hur det var liksom. Underbart. Dottern vill ha ett pannband av det, men ska jag göra upp ett så fint garn på pannband?? iofs skulle det vara superfint på henne och matcha hennes vårväst perfekt haha. Tack än en gång!!! jag är så himla glad över mina paket från dig Maria!!!

tisdag 2 mars 2010

Igår kom

det sista hemlispaketet, tack så hemskt mycket!! ska ta kort på de fina garnerna sen. Som vanligt så vill jag göra massor av dom *s* det var 4 härvor underbart härligt garn som faktiskt är väldigt somrigt och jag tror att stora dottern ska få härliga benvärmare av dom. Ett stort nystan glittrigt flerfärgat garn som jag verkligen ska tänka till vad jag ska använda det till. Godiset gömde jag snabbt så jag får ha det för mig själv =) Jättemycket tack!!!

måndag 1 mars 2010

Jag kör en utlottning


Helt nya Knitpro strumpstickor, 3,5 samt 4,0 mm. Obs stickorna är endast 10 cm långa. Vill du vinna dessa? kommentera då inlägget och länka i din blogg. Lottdragning (om ngn vill vara med alltså *s*) sker på söndag den 7 mars!

söndag 28 februari 2010

Började sticka lite i helgen

Köpte svart Milanogarn och tänkte göra en mössa åt mig. Det går segt. Har fått repa upp 2 ggr *suck* och jag stickar 1-2 varv och sedan lägger jag bort. Annars har jag lätt kunnat göra en mössa på en kväll. Hmm. Störigt när man vill men ändå inte har ngn inspiration. Jag har verkligen varit seg efter min hemska långa förkylning. Skulle ha skickat garn&te paketet för länge sen men det ligger fortfarande här *skäms* måste få iväg det idag. Mitt sista hemlispaket ligger klart förutom det sista som jag fortfarande väntar på men jag har meddelat henne så hon vet varför det dröjer. Jag ser fram emot massor att få mitt sista hemlispaket med tanke på vilka underbara garner hon gett mig. Hoppas det kommer idag =)

tisdag 23 februari 2010

tipsar!!


http://arcturasidyll.blogspot.com/ har en utlottning på sin blogg där du kan vinna ett av dessa hjärtan. Skynda dit och var med du oxå =)