CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

söndag 30 augusti 2009

loppisfynd

var på loppis på fm. trodde jag kunde handla upp lite roligt till mina lådor. men det var typ 1 tant som sålde nystan - endast gula, vita och bruna. köpte ett nystan brunt, ett par stickor (turkosa) samt tjocksockar (som hon stickat och sålde) till barnen. 100 kr allt som allt. trodde faktiskt det skulle vara fler som skulle sälja sånt. det var många som sålde sånt som de gjort själva, men som sagt, inte nystan och stickor etc.

torsdag 27 augusti 2009

lite länkar

måste uppdatera min lista med massa pysselbloggar, här kommer iaf några länkar bland alla jag kollar in som ni kan kika på om ni har tråkigt =)

www.pyssligt.se

http://www.garndrommar.se/

http://stickfrossa.blogspot.com/

http://www.garntrollet.se/

http://okejda.blogspot.com/

torsdag 13 augusti 2009

Har hittat denna i gömmorna



Jag visste ju att jag inte var klar med denna sjal men har förträngt den på ngt sätt. Nu tog jag fram den och nu ska den bli färdig. Stickade en del igår kväll när jag jobbade och fortsätter idag. Den borde ju bli klar närmaste dagarna iaf =) underbar blåfärg som inte kommer till sin rätt på bilden.

fredag 7 augusti 2009

Gör en Fylking

ÄNTLIGEN!!!


Är mammas present färdig. Ponchon ligger klar och redo att packas ner i presentpapper.. måste kolla så jag har ngt bara. Om hon inte blir glad i morgon när hon får den så går jag hem haha. Rätt tråkigt dock med en svart poncho. Tar ingen bild då ni redan sett dom flera ggr. Denna är helsvart. Klassiskt och funkar till allt. Men det är tråkigt att göra i samma färg hela tiden ;)

söndag 2 augusti 2009

Virkade tofflor


Har gjort ett par tofflor till minsta dottern. Hon gillade dom massor. Satt t o m i sandlådan med dom. Önskar jag tagit bilden innan haha

lördag 1 augusti 2009

Tråkigt utan bilder

Det är trist när man inte kan visa upp det man gör, men det kommer. Håll ut =) håller fortfarande på med mina evighetsprojekt men började även på ett par tofflor. Har en ide/ett mönster i huvudet och vill kolla om det går att få till i verkligheten. Enkelt det vore i så fall. Men det är tunt garn och virknål 3 så det går inte så fort.
Nej nu ska jag kolla runt på nätet efter några nya pysselbloggar som jag inte hunnit titta in =)